fbpx

Termeni si conditii

Returnare Produse Comandate pe EDCRO

Termenul legal de returnare este de 14 zile calendaristice din momentul recepționării produsului de către dumneavoastră .

Returnarea:

  1. daca produsul nu se potrivește situației dumneavoastră
  2. daca doar v-ați razgândit și doriți alt produs sau restituirea banilor
  3. dacă există anumite vicii de producție sau transport

 

Vă rugăm să ne contactați, prin e-mail sau tel, pentru a ne comunica decizia d-voastra și, dacă e cazul, produsele noi pentru care vreți să facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. În cazul în care produsul nu mai este pe stoc, puteți alege altul, cu achitarea eventualelor diferențe de preț de către d-voastra sau restituirea lor de către noi.

După ce ne-ați anunțat rămane doar să ne trimiteți produsul spre verificare.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, să nu contina urme de uzură, să fie returnat in ambalajul  original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aibă asupra sa toate documentele insoțitoare cu care a fost expediat de catre EDCRO.

Dacă produsul returnat este deteriorat, ne rezervăm dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastră. 
Nu acceptăm sub nicio formă colete trimise cu valoare ramburs.

În cazul în care ați primit alt produs față de cel comandat sau in cazul in care ați constatat ca produsul primit are defect de fabricație, toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si vă vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul în care ne contactați. În celelalte situații transportul va fi achitat de client (schimb, retur)

Înapoierea sumelor in funcție de situația dată, se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice.

Returnarea contravalorii produselor se va face doar într-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteți pe adresa noastra de e-mail .

La sume de peste 300 RON livrarea gratuită prin postă, cu condiția ca pachetul să nu depășească 5 kg.

La contravaloarea de 800 RON puteți beneficia de oferte personalizată. În acest sens așteptam sa ne contactați pe email sau telefonic.

Call Now Button